• ZÁPIS DO PRVÉHO ROČNÍKA

          • Riaditeľstvo ZŠ – AI Rapovce oznamuje rodičom, že zápis detí do prvého ročníka na školský rok 2024/2025  sa uskutoční 03.04. 24 – 30.04.24. Do prvého ročníka sa zapisujú deti narodené v rokoch 2017- 2018  a k 1. 9. 2024 dovŕšia školopovinný vek- 6 rokov. K zápisu je potrebné doniesť rodný list dieťaťa a občiansky preukaz rodiča. Tlačivá si môžete vyzdvihnúť vopred v riaditeľni MŠ alebo ZŠ. Deti z MŠ prídu na zápis spoločne 04.04. o 10:00 hod. Ak Vám daný termín  nevyhovuje, zapísať svoje dieťa môžete hocikedy v priebehu apríla po telefonickom dohovore – 0904457779.

            RAPPI  ALAPISKOLA

             

             igazgatósága értesíti a tisztelt szülőket, hogy a 2024/2025 –as tanév első osztályába, 2024. 4. 3 - 2024.4.30 idöpontban írathatják be gyermekeiket.

            Iskolaköteles minden olyan gyermek, aki 2017-2018 években született, és 2024. szeptember 1 – ig betölti 6. életévét. A beiratáshoz kérjük hozzák el a gyermek születési anyakönyvi kivonatát és a szülő személyazonossági igazolványát.   A beiratáshoz szükséges nyomtatványokat átvehetik az óvoda vagy az iskola igazgatóságán. Az óvodás gyermekek közös beiratkozása április 4-án, 10:00 órakor lesz.

            Amennyiben az adott időpont nem felelne meg, akkor az alábbi telefonszámon /0904457779/ lehet egyeztetni új időpontot egészen április végéig.

          • Chceme aby nás bolo vidieť!!!

          •  

            Deti zo Základnej školy v Rapovciach vedia, že vidieť a byť videný na ceste je základné pravidlo bezpečnosti na ceste. Preto sme si spolu povedali o základných pravidlách chodcov a cyklistov na ceste. Taktiež, že zimné počasie je zradné – je skoro tma, časté hmly a veľmi dôležité je používať reflexné oblečenie alebo reflexné prvky.

          • Spolu múdrejší 3

          • Škola opäť reagovala na výzvu a  zapojila  sa do projektu " Spolu múdrejší 3", ktorý je realizovaný z Plánu obnovy a odolnosti SR. Cieľom výzvy je podpora pre tie základné školy, ktoré budú prostredníctvom kvalitného a dostupného doučovania svojich žiakov, vytvárať podmienky na zlepšovanie ich vedomostí a zručností v hodinách mimo vyučovania .

          • Pedagogický asistent

          • Škola sa zapojila do projektu„Pomáhajúce profesie v edukácii detí a žiakov II“, ktorý sa realizuje vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Operačného programu Ľudské zdroje. Na základe tohto projektu máme na škole asistentku, ktorá  pomáha  žiakom , ktorí to potrebujú v rámci výchovno- vyučovacieho procesu a ŠKD.

            Riadiaci orgán: www.ludskezdroje.gov.sk

            Sprostredkovateľský orgán: www.minedu.sk

            Prijímateľ Národného projektu: www.mpc-edu.sk

            https://archiv.mpc-edu.sk/sites/default/files/mpc/dokumenty/narodny_projekt_np_pop_ii_informacna_tabula.pdf

             

             

          • SPOLU MUDREJŠÍ

            • Škola sa zapojila do projektu Spolu múdrejší 2“ , ktorý je realizovaný z Plánu obnovy a odolnosti SR Chceme podať  pomocnú ruku deťom a preto ponúkame doučovanie pre všetkých žiakov, ktorí  čosi zameškali a potrebujú to dobehnúť alebo tým, ktorí chcú vedieť viac.

            • V prípade záujmu sa informujte u svojho triedneho učiteľa..

          • Tenis do škôl

          • Naša škola je v školskom roku 2019/2020 zapojená do projektu "Tenis do škôl". Slovenský tenisový zväz (STZ) s finančným príspevkom od Ministerstva školstva,vedy, výskumu a šporu SR  poskytol našej škole základný tenisový balíček pre výuku tenisu v rámci učebných osnov na hodinách telesnej výchovy žiakov 1.- 4. ročníka ZŠ.Vďaka projektu sme získali základný tenisový balíček, ktorého súčasťou je 30 ks plastových rakiet, 60 ks penových lôpt, 15 ks detských rakiet, 30 ks mäkkých lôpt, 1 ks minitenisová sieť a 1 ks raketa pre učiteľa.


          • Vznik tejto www stránky

          • Stránka našej školy je konečne na internete. Nájdete tu množstvo rôznych funkcií a zaujímavostí. Zoznamy žiakov, tried, učiteľov, rozvrhy, aktuálne suplovania a množstvo iných údajov.